top of page

Mike & Anne

24 Juni 2022


De allerlaatste bruiloft voor de zomerstop, die van Mike & Anne. En wat voor een dag...

Bij het aankleden van de bruid kwamen de eerste tranen... de vader van de bruid mocht eindelijk zijn dochter bewonderen in haar jurk. Ook de moeder van de bruid kon het dan natuurlijk niet droog houden. Er hing veel spanning bij ons allemaal, want oh wat zagen de weersvoorspellingen er slecht uit! Maar niets was minder waar...


De dag begon met de ontmoeting tussen bruid en bruidegom. Ze bewonderden elkaar, de uitgekozen kleding en zwaaiden de rest uit om naar de fotolocatie te gaan.

We begonnen bij WZC (voetbalclub in Wapenveld) waar Anne zich graag bevind. We maakten wat foto's van een voetballende bruidegom en een aanmoedigende bruid. Hilarisch!


Daarna vertrokken wij voor de zekerheid naar de binnenlocatie; en wat voor één!

We hadden niet veel tijd dus vertrokken al gauw richting het ouderlijk huis van Anne, waar hun familie en vrienden hen opwachten. Opa rende nog gauw richting de tegemoetkomende trouwauto, om er nog even gauw een cabrio van te maken.


Na een heerlijk (door de tantes verzorgde..) lunch en wat spontane groepsfoto's was het tijd om naar de ceremonie te vertrekken in Heerde. De leuke ambtenaar had de ceremonie weer onwijs persoonlijk gemaakt wat zorgde voor tranen en gelach. Iets wat ik erg aan haar bewonder!

Ze leesden elkaar hun geloften voor, ontroerend was het. Zelfs voor mij als fotografe was het best lastig om geen traantje weg te pinken.


Kort na de ceremonie was het tijd voor de kerkdienst. Mike kwam samen met zijn moeder de kerk in gelopen en kort daarna volgde Anne die weggegeven werd door haar vader; "Wees er zuinig op jongen".


Na al deze mooie momenten was het dan ook eindelijk tijd om weer naar Heerde te gaan, op naar de feestlocatie. Daar werd geproost en de felicitaties werden gedaan. Daarna was het tijd voor mij om naar huis te gaan.


Ik plofte op de bank en was me er even goed van bewust hoe mooi deze dag was. Dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is na deze rare 2 jaar. En hoe mooi het dus ook is, dat we dit eindelijk weer mogen vieren... de Liefde! "Voor de liefde is geen handleiding, geen tips of tools" aldus de ambtenaar, Dittie Jagersma.


Lieve Mike en Anne, ik wens jullie alle geluk en liefde samen. Dikke kus


259 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bram

bottom of page