top of page

LOVESTORY
BRUILOFTFOTOGRAFIE

 

Wauw

JULLIE GAAN TROUWEN, GEFELICITEERD!

Herinneringen graag dichtbij houden, juist van deze dag!

Een dag vol van geluk, liefde, maar ook emoties.. 

Een dag die je deelt met dierbaren zoals familie en vrienden.

Een dag om naar uit te kijken!

 

Als fotograaf leg ik dit met liefde, passie, zorg en enthousiasme voor jullie vast. 

Door mij te spiegelen aan jullie gezelschap weet ik de juiste momenten te vinden. De spontane, ongemaakte momenten, maar natuurlijk ook de officiële momenten, en de details, zoals jullie decoratie. Het allemaal terug kunnen kijken als een dagboek van jullie trouwdag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we eens kennismaken, jullie wensen bespreken! Of vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan. Tarieven voor trouwfotografie beginnen vanaf €1199,-.

Lees nog even verder voor de mogelijkheden en of wij een match zijn!

Jan Pieter en Roosmarijn

Match?

WIJ ZIJN EEN MATCH ALS...

♡  jullie op zoek zijn naar een betrokken fotograaf, die zich makkelijk spiegelen kan aan het gezelschap en oog heeft voor details, spontaniteit en sfeer om jullie dag vast te leggen zoals jullie zijn!

♡  jullie veel waarde hechten aan ongedwongen, authentieke beelden die echt het verhaal van jullie dag vertellen. Geen geposeerde foto's, maar alles 'precies' zoals het was.

♡  de liefde jullie omschrijft! Jullie durven open te zijn en te genieten van jullie dag. Genieten staat voorop! Niet alleen voor jullie, maar ook jullie dierbaren.

Bruiloftfotografie.jpg

Lieve woorden

''Lieve Marloes,

 

Wij zijn zo ontzettend blij dat jij onze bruiloft wilde fotograferen. Je aanwezigheid voelde enorm vertrouwd. Het was zo fijn & gezellig. We hebben ons echt helemaal op ons gemak gevoeld. Dit is ook terug te zien op de foto’s. Ze zijn prachtig geworden! Hier gaan we nog jaren lang van genieten. Je bent een topper!!

Dankjewel Marloes!''

 

Liefs, Lennard & Esmée 

Lennard en Esmee

 

Styled Wedding
Zijn jullie enthousiast geworden en ontvangen jullie graag de trouwbrochure?
Vul onderstaand formulier in en ik verstuur jullie de brochure!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page